clematis

Je tuin omtoveren tot een waar paradijs

Nieuws

Waar de tuin voor sommige mensen het paradepaardje van hun huis is. Is de tuin voor anderen een stuk vergeten grond. Om welke reden dan ook kom je er niet aan toe om die tuin even een fikse opknapbeurt te geven. Je bent per slot van rekening al druk genoeg met de rest van je leven op orde brengen. Laat staan je tijd en aandacht verspillen aan een fatsoenlijke tuin. Maar wat als dat allemaal niet zo moeilijk en veeleisend blijkt te zijn? Met een aantal simpele trucs en de juiste keuzes is iedere tuin om te toveren tot een paradijs. Hier lees je een aantal praktische tips die zelfs voor jou en je drukke bestaan makkelijk haalbaar zijn. Je tuin wordt jouw paradijs.

Clematis de nummer één sfeermaker van elke tuin

Met behulp van de clematis gaat iedere tuin weer leven uitstralen. De clematis plant zal direct meer leven in de brouwerij brengen. Na aankoop is de plant menteen te plaatsen in je tuin. De clematis zal zorgen voor een zee aan groen in je tuin. En meer groen kan elke tuin wel gebruiken. Door de groene bladeren komen anderen bloemen ook beter tot hun recht. Het contrast tussen gekleurde bloemen en de donkergroene bladeren zijn een genot voor het oog. Je koude kille tuin zal stralen van warmte.  

Heerlijk ontspannen

Een hangmat is de ideale plek om te chillen in je tuin. Plaats de hangmat onder een afdak of je tuinoverkapping om het hele jaar te genieten. Nergens zal je met meer comfort liggen dan in de hangmat. Heerlijk een boekje lezen is nog nooit zo rustgevend geweest. En dat allemaal in de prachtige omgeving van je eigen tuin. Als je hem alleen wilt gebruiken tijdens de zomerdagen kan je er ook voor kiezen om de hangmat in de open lucht te plaatsen. Lekker bruin bakken doe je voortaan lekker in je achtertuin. Een momentje van rust is voortaan slechts een paar stappen van je verwijderd.  

Kunstgras voor optimaal genot

Een heerlijk grasveldje kan natuurlijk niet ontbreken in je tuin. Alleen de onderhoud vergt veel van je. De meeste grasveldjes overleven het niet. Binnen de kortste keren is eens zo mooi groene veldje een een uitgedroogde mat waarvan de grassprieten meer weghebben van stro. Kunstgras is de oplossing. Het hele jaar groen en wat betreft onderhoud heb je geen omkijken. Waar wacht je nog op aan de slag met die tuin!

Geef een reactie