Vakantie tip 2023: Côte d\’Azur

Nieuws

De Côte d'Azur is een van de bekendste vakantiebestemmingen in de hele wereld. Ook onder de Nederlanders is het erg bekend en komt dat door de prachtige witte stranden. Ook zitten er veel prachtige steden aan de Côte d'Azur en is het daarom de perfecte vakantiebestemming. Ben je nu al aan het kijken voor een leuke vakantie in 2023 waar je helemaal tot rust kunt komen? Dan kan een kampeervakantie aan de Côte d'Azur de ideale oplossing zijn. Hier kun je namelijk meerdere campings vinden, die zich bevinden midden in de natuur. Je kunt op deze manier helemaal tot rust komen en ook veel leuke activiteiten ondernemen. Camping les prairies de la mer is een camping aan de Côte d’Azur en is ook een van de bekendste campings. Wil jij weten waarom deze camping zo ideaal is? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Waterrecreatie

Camping les prairies de la mer staat vooral bekend om zijn waterrecreatie. De camping heeft sinds 2018 een prachtig nieuw zwembad en je kunt hier echt goed relaxen. Bij de camping is ook een mooi strand te vinden en ze hebben hier ook een tropisch barretje. In de omgeving van de camping zit ook een prachtige baai. Je kunt in deze baai heerlijk zwemmen, maar ook genieten van het uitzicht. Hier kun je naar toe gaan met de auto, maar natuurlijk ook per boot. Naast de waterrecreatie zijn er ook veel leuke faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. De camping heeft namelijk een goed animatieteam en hier kunnen de kinderen goed vermaakt worden. Ook worden er veel andere leuke activiteiten organiseert voor jongeren, maar ook zeker voor ouderen. Op de camping zijn er ook meerdere speeltuinen waar je goed kunt spelen met de kinderen, ideaal toch?

Omgeving

Camping les prairies de la mer ligt midden in de natuur en je kunt hier helemaal tot rust komen. Daarnaast heb je ook nog eens de Saint Tropez en hier kun je de enorme jachten bewonderen. Dit is natuurlijk fantastisch en je kunt er ook voor kiezen om er met een jacht op uit te gaan. In het binnenland zijn er ook veel eeuwenoude dorpjes en dit is echt geweldig om een keer te bezoeken. Je kunt er een hele gezellige dag van maken en eindigen in een heerlijk restaurant voor een goed diner.

 

Geef een reactie