Een auto huren hoeft echt niet moeilijk te zijn

Nieuws

Heb je geen eigen auto meer maar wil je incidenteel wel gebruik maken van een auto? Dan is een auto huren een goed idee. Je kunt een auto huren voor al een paar euro per dag en dan is alles inbegrepen. Je hoeft om een auto te huren maar weinig moeite te doen, je hoeft alleen maar even de Greenwheels app te downloaden en je kunt gebruik maken van deelauto Amsterdam. Nog niet eens zo heel lang geleden was een auto huren een stuk lastiger. Je moest je dan telefonisch aanmelden en informeren naar de verschillende mogelijkheden en tarieven. Dan moest je ergens naar een plek net buiten de stad zien te komen om daar een stapel papierwerk in te vullen voor je de auto eindelijk een keer mee kreeg. Gelukkig zijn die tijden veranderd!

Een auto huren regel je via de Greenwheels app

Je hoeft geen moeite de doen om een auto te huren. Je reserveert de auto via de Greenwheels app en dan is het hele auto huren geregeld. Meer is het niet! Woon of werk je in Amsterdam, dan heb je het helemaal goed voor elkaar. Er staat dan altijd wel een deelauto bij jou in de buurt. Wist je dat er in Amsterdam meer dan 775 auto's van Greenwheels beschikbaar zijn?

Iedere Greenwheels auto vervangt veel andere auto's

Als je in de stad woont, bijvoorbeeld in Amsterdam, dan merk je vast dat je veel minder gebruik maakt van je auto dan je van te voren had gedacht. Je kunt in een stad als Amsterdam ook prima zonder eigen auto uit de voeten. Heb je al eens echt een auto nodig? Dan kun je een auto huren, dat is wel zo gemakkelijk. Iedere Greenwheels auto vervangt tot wel 11 andere auto's. Je kunt je voorstellen wat een ruimte dit geeft in de stad!

Een Greenwheels auto helpt mee aan een beter milieu

Een Greenwheels auto huren doe je, over het algemeen, pas als je op de fiets of met het openbaar vervoer even niet uit de voeten kunt. Het is dan ideaal dat die auto's er staan. Doordat één Greenwheels auto tot wel 11 auto's kan vervangen, zie je dat terug in het straatbeeld. Meer lege parkeerplekken en minder files in de straten en op de wegen rondom de stad. Hierdoor werk jij, door een auto te huren via Greenwheels en je eigen auto de deur uit te doen, mee aan een beter milieu.

Geef een reactie