Biertap voor thuis!

Nieuws

Na je werk lekker een biertje drinken, om de dag af te blussen. Of lekker met je vrienden een potje kaarten met een biertje erbij. In veel gevallen is het lekker om ook thuis eentje te kunnen drinken, maar de een houd van blikjes en de ander heeft toch echt een voorkeur voor tap bier. Is dit laatste het geval bij jou? En heb je niet altijd zin om de kroeg of bar in te duiken om jouw geliefde tap biertje te kunnen nuttigen? Dan is een mini tap voor thuis misschien wel wat voor jou! Op deze manier kun je thuis je eigen biertjes tappen, met het bier wat jij het lekkerst vind. Met een uitgebreid aanbod aan merken, is dit de uitkomst voor alle thuis drinkers die geen zin hebben in de kroeg! Met kleine fusten van 6 liter, is het voor iedereen makkelijk te monteren en demonteren. Zo loop je niet met grote zware fusten te sjouwen.

Biertap

Is dit allemaal nieuw voor je, maar ben je wel overgehaald? Dan zul je eerst een biertap moeten kopen. Voor een klein, goed kwalitatief model biertap van Philips, moet je denken aan zo’n €270,-. Het is even een uitgave, maar denk aan alle biertjes die je uiteindelijk gaat besparen als je niet naar de kroeg gaat. Laten we zeggen, 5 biertjes gemiddeld per avond, 3 dagen per week. 3 euro per biertje. Zo heb je ‘m binnen 2 maanden al terug verdiend! Laten we zeggen, binnen 3 maanden met wat lekkere vaatjes erbij.

Vaatjes

Ieder heeft zijn eigen voorkeur in smaak. De een houd van Hertog Jan, de ander van Amstel. Heineken, Jupiler, Leffe of Hoegaarden. Of ga je liever voor een lekker speciaal biertje zoals Karmeliet, Kwak of een lekker Bokbiertje? Alles is te vinden, ook voor de kleine biertap. Koop meteen een aantal verschillende in, en houd met je vrienden een leuk avondje “bier proeven”. Of met jezelf natuurlijk, want in je eentje een biertje drinken kan ook heerlijk zijn. Als je een combinatie maakt, kun je soms mooie korting krijgen. Bijvoorbeeld de combinatie Karmeliet, Stella Artois en Jupiler. Licht en zwaar samen, een perfecte combo. De vaatjes hebben een inhoud van 6 liter, dus dat zijn ongeveer 20 biertjes. Of 12 halve liters natuurlijk, mocht je een wilde bui hebben. Bij Hopt.nl ben je aan het juiste adres voor zowel je biertap als je vaatjes. Hopt, tegenwoordig ook wel PerfectDraft bier, is gespecialiseerd in de kleinere biertaps en vaten. Geniet ervan! 

Geef een reactie