Tv scherm huren?

Nieuws

Wil je als bedrijf een groot scherm huren voor vergadering of meeting? Of misschien wil je wel een hele partij schermen huren voor een groot evenement, waar je video’s op kunt afspelen of reclame op kunt verkopen. Bij Allrent.nl heb je een uitgebreide keuze aan schermen, apparatuur en toebehoren om te huren. Denk bijvoorbeeld ook een videowalls en touchscreen schermen. Voor elke gelegenheid, in alle soorten en maten. Voor ieder wat wils dus. Alle prijzen zijn per aanvraag verschillend, dus om een goed beeld te krijgen is het een goed idee om eerst een offerte aan te vragen via de website.

Groot scherm

Een groot scherm kun je voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een groot scherm voor presentaties of evenementen. Op deze manier zal jouw content zeker opvallen en maak je een goede indruk bij een breed publiek. Ook bijvoorbeeld bij beurzen heb je grote schermen nodig voor verschillende doeleinden, of misschien wil je een tv scherm huren voor buiten. Wil je live een voetbalwedstrijd of sportwedstrijd uitzenden? Een groot scherm zorgt voor een ultieme beleving voor jouw gasten, en uiteraard ook voor jouzelf. De apparatuur van Allrent beschikt vrijwel altijd van een HDMI, Scart en DVI-aansluiting, en hierdoor zijn ze heel erg geschikt om te koppelen aan vele verschillende apparatuur. Ook worden alle verhuurde beeldschermen, LED-schermen, touchscreens en monitoren vóór verhuur door hun eigen technische dienst getest. Ook staan ze in geval van nood altijd voor je klaar om je apparatuur werkend te houden.

Kwaliteit

De door Allrent geleverde beeldschermen zijn van A-kwaliteit en speciaal gericht op zakelijk gebruik. Hierdoor zul je zowel met de kleine, als met de grote tv-beeldschermen van Allrent over modern en goed kwalitatief apparatuur beschikken, die erg krachtig en altijd stabiel is. Elk tv-beeldscherm is uitgerust met de modernste technieken en zijn hierdoor erg geschikt om te verhuren, aangezien de verhuur speciaal bedoeld is voor bedrijven die kwaliteit hoog hebben staan. Wil je een tv huren bij Allrent? Of misschien wel meerdere? Dan huur je gegarandeerd een A-merk beeldscherm van uitstekende kwaliteit. Je kunt schermen huren in de maten 22 tot 90 inch. Neem voor een uitgebreid overzicht van het aanbod een kijkje op de website, of neem vrijblijvend contact op voor een offerte. Meestal ontvang je deze al binnen 30 minuten! Want ook klantvriendelijkheid vinden ze hier erg belangrijk. Ook voor al je vragen kun je gerust vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice.

Geef een reactie