camper huren

Camper huren en meer voor op je bucketlist

Nieuws

Als je zelf geen bucketlist hebt dan ken je vast iemand anders die dat wel heeft. Sommige dingen moet je gewoon gedaan hebben. Voor iedereen kunnen dat andere activiteiten zijn. Maar wat veel punten op een bucketlist wel met elkaar gemeen hebben is avontuur. Dingen die je niet zomaar even onderneemt komen meestal  op een bucketlist terecht. Het zou another day in paradise niet zijn als we hier niks over zouden zeggen. Een camper huren en zonder bestemming vertrekken, bungeejumpen of liften naar een ander land? Het zijn allemaal bucketlist puntjes! Wil je meer weten over deze en andere activiteiten voor op jouw lijst? Wij helpen je verder.

Is een camper huren iets voor jou?

Om er een keer op uit te gaan met een camper hoef je er absoluut geen te kopen. Je knt voor een paar dagen gewoon een camper huren. Waar je met de camper heen gaat dat bepaal je helemaal zelf. En nee niet van tevoren, maar tijdens je rit. Zo zie je de mooiste plekken ( waar je anders nooit zou komen) en kun je dag en nacht genieten. Je kunt een camper huren gewoon online doen. Het is binnen een paar minuten geregeld.  Dus met een paar minuten een camper huren en genieten van another day in paradise. Klinkt dat niet als een ideaal puntje voor op je lijstje?

Een camper huren en springen als een waaghals

Het is al leuk om een camper te huren en hier van te genieten. Wat echter nog leuker is, is twee vliegen in een klap slaan. Je zou met je gehuurde camper namelijk naar een plek kunnen afreizen waar veel reliëf is. En je raadt het al. Ga lekker bungeejumpen! Het is iets wat je echt gedaan moet hebben en toch vinden veel mensen het eng. Ga die camper huren en vergeet niet opzoek te gaan naar een leuke plek om te springen.

Activiteiten buiten je comfortzone

Voor iedereen is het anders, want wat de een normaal vindt, is voor een ander heel gek. Jij bepaalt dan ook zelf wat er op je bucketlist komt of er überhaupt een maakt. Zingen in een karaokebar is een voorbeeld van iets dat voor jou misschien geen probleem is, maar voor je beste vriend een heel gebeuren. Ga je een camper huren, een keer springen of een camper huren én springen? Het ligt helemaal aan wat jij leuk vindt om te doen.

Geef een reactie