De lekkerste drankjes voor deze zomer

Nieuws

De zomer komt er weer aan! Of hij is er al, het is maar net hoe je het bekijkt. Hoe dan ook, de vakantie is weer gestart voor velen en dit betekent dat het weer genieten is geblazen. Het is tijd voor de lekkerste drankjes en voor een verfrissend flesje van je lekkerste drankje. Maar, als je dit drankje niet hebt, wat moet je dan? Nou, dan ben je hier op de juiste plek. Wij van de Drankerij weten wat verfrissend is, zowel qua drankjes als qua originaliteit. Je moet namelijk iets nieuws hebben. Een Desperado’s of een Corona hebben we nu wel gezien. Het is tijd voor verandering!

Kombucha

Kombucha is een must have in je koelkast voor deze zomer. In Kombucha zit een alcoholpercentage en dit wordt door veel voedsel- en warenautoriteiten als non-alcoholisch gezien. Het is dan ook het ideale drankje als je nog moet rijden, als je gewoon nuchter wil blijven of om gewoon wat lekkers te drinken te hebben. Daarnaast biedt het enorm veel gezondheidsvoordelen. Kombucha wordt gemaakt door fermentatie. Er wordt eerst de basis gelegd met groene of zwarte thee en dan moet er suiker worden toegevoegd die met een soort thee schimmel is gemengd. Deze thee schimmel wordt ook wel SCOBY genoemd. Kombucha kopen is een aanrader aangezien het dus vele gezondheidsvoordelen met zich meebrengt én het zo lekker is. De gezondheidsvoordelen zijn onder andere dat het je een sterker immuunsysteem bezorgt, het helpt tegen kanker en diabetes type 2. Daarnaast helpt het ook met het behouden van focus.

Brouwerij de Eeuwige Jeugd

Een drankje van de Eeuwige Jeugd moet met plezier worden gedronken. Deze drankjes vallen dan wel onder de noemer ‘alcoholisch’, maar dat maakt ze niet minder lekker. Ze zijn van Nederlandse bodem en dit schemert door in de leuke, grappige namen die ze hebben gegeven aan de soorten. Zo heb je de ‘Conjo’, een Mexicaanse Lager. Dit is een fris biertje, niet te bitter, niet te zoet, niet teveel alcohol en een juiste productiewijze. Even chillen in de tuin of op je dakterras? Een flesje van Brouwerij de Eeuwige Jeugd is het antwoord op al je vragen. 

Double Dutch

Ga je toch liever voor een lekkere gin tonic? Dan moet je bij Double Dutch zijn. Dit merk biedt de ideale serve voor je gin. Een frisse basis met tinten van fruit. Daarnaast zijn ze ook nog eens laag in calorieën, laag in suiker en worden ze op een verantwoorde wijze geproduceerd. Ideaal voor een warme maar verantwoorde zomermiddag.

Geef een reactie