Ontwerp zelf een folder en laat deze simpel en snel drukken

Nieuws

Het drukken van promotiemateriaal lijkt ondertussen misschien een beetje ouderwets. Aangezien veel zaken tegenwoordig online geregeld worden kan jij je afvragen of het nog wel nut heeft om te kiezen voor een brochure of een folder. In het kort is het antwoord hierop een keiharde ja. Door juist te kiezen voor een traditionele manier van promotie zal je in deze tijden opvallen, wat natuurlijk goed nieuws is voor het bedrijf. Op deze manier kan je dankzij de papieren promotie echt bij mensen hun huis binnenkomen. Het internet of de sociale media kan je op ieder gewenst moment sluiten, maar bij een folder is dat niet mogelijk. Daarom kan je de keuze voor deze papieren vorm van promotie juist een zeer goed idee zijn. Het is dan ook zeker de moeite waard om de opties eens te bekijken met jouw onderneming.  

Folders 

Het laten drukken van folders is een van de populairdere varianten wanneer het aankomt op de papieren promotie. Een folder biedt dan ook veel mogelijkheden waar je met jouw onderneming voor kan kiezen. Het ontwerp van de folder kan je uiteraard geheel zelf gaan bepalen. Op deze wijze weet je zeker dat alle nodige informatie te vinden zal zijn bij deze folder. Daarnaast is het hierdoor mogelijk om ook alle belangrijke contactgegevens van het bedrijf te vermelden. De folders zijn er in verschillende varianten. Het formaat kan bijvoorbeeld verschillen en ook het aantal vouwen van de folder kan anders zijn. Folders laten drukken doe je dus alleen op een manier die compleet zal gaan aansluiten bij jouw onderneming. Hierdoor behaal je de beste resultaten voor de papieren promotie. 

Brochure 

Naast de folder zijn er natuurlijk ook nog andere opties voor de promotie op papier. Een van de andere mogelijkheden is de brochure. Bij een folder zal jij je vooral richten op het overbrengen van een korte en duidelijke boodschap. Door dit op een leuke manier aan te kleden is het mogelijk om de aandacht van de klant te pakken en behouden. Bij een brochure zal je juist een stap verder gaan. Hierbij gaat het niet meer om het enthousiasmeren en de aandacht. In een brochure zal je vooral de nodige informatie willen gaan delen. De brochure laten drukken doe je dan vaak ook voor meerdere pagina’s. Toch zijn er nog steeds verschillende varianten waar je voor kan kiezen. Zo is het bij de brochure mogelijk om te gaan voor een mini variant. Ook is het een optie om te kiezen voor de luxe, XL of duurzame brochures.

Geef een reactie