Je beste vriend gaat trouwen. Tijd voor een pak.

Nieuws

Je gunt het iedereen. Het sprookje wat uit komt. De dag van je dromen, de dag van je leven. Je gaat trouwen. Nou in dit geval ga jij niet trouwen, maar je beste vriend. Jouw dag komt zeker nog wel, of niet als je niet wilt trouwen, of hij staat al gepland. Maar je beste vriend, zelf ga je, bijna, net zo hard genieten van deze dag. Maar ja, je moet wel een nieuw pak hebben. Het is een beetje lullig om in een oud pak te komen. Vooral als je ook nog beste man bent. Ja, het wordt gewoon tijd voor een nieuw pak.

De zoektocht begint!

Het is natuurlijk een zoektocht die je begint naar het juiste pak. Want het moet speciaal zijn, niet te speciaal, maar wel speciaal. En nee heren, dit pak gaan we niet online bestellen. Het is altijd lastig met online bestellen om te kijken of het wel goed is en of het klopt. We kennen allemaal de foto’s van Facebook, zo zag het eruit op het internet en zo in het echt. Nee dat willen we natuurlijk voorkomen. Ook heren, begin op tijd met zoeken. Want nee, je moet niet last minute op zoek gaan naar een pak. Neem de tijd ervoor. 

Heren overhemden.

Een belangrijk onderdeel van het pak is een overhemd. Want later op de avond, tijdens het dansen, dan doe je vaak de colbert uit. Dan moet je er wel zeker van zijn dat je een goed overhemd aan hebt. Want je wilt de juiste look wel over brengen in de avond en niet alleen overdag. Dus een belangrijk punt. Om het geheel af te maken moet je natuurlijk een bijpassende stropdas of vlinderdas zien te vinden. Want dat maakt je outfit wel helemaal af. Maar wat je outfit helemaal af maakt. Dat is…..

De juiste schoenen.

Ja zeker, de juiste schoenen maken je outfit helemaal af. Want wanneer je de verkeerde schoenen onder jouw pak draagt, dat kan het echt verpesten. Een tip die we wel mee geven, en we hopen dat je die eigenlijk kent, is eerst je pak zoeken dan pas je schoenen. Het is namelijk een stuk makkelijker om schoenen bij je pak te vinden, dan een pak bij je schoenen. En hou er rekening mee, dat je de schoenen waarschijnlijk ook moet inlopen. Dus doe ze thuis even aan. Al is het wanneer je in de avond voetbal zit te kijken, en je af en toe naar de koelkast loopt voor wat drinken. Zo loop je ze gemakkelijk in, en maak je ze ook niet vies.

Met deze tips moet het goed komen om er goed uit te zien op de bruiloft. Maar vergeet niet dat de bruid en de bruidegom de show stelen.

Geef een reactie