Macbook, laptop of pc

Nieuws

We hebben tegenwoordig allemaal een computer nodig. We gebruiken computers de hele dag bij ons werk, voor entertainment zoals Netflix en er zijn ook nog eens veel mensen die graag een goede videogame spelen als vermaak. Er zijn in principe drie soorten computers om uit te kiezen. Je kunt kiezen voor een desktop, een echte kast van een computer met een aangesloten monitor. Een andere optie is natuurlijk een laptop. Een laptop draait net als een pc op Windows maar werkt weer flink anders dan een Macbook. Macbooks hebben hun eigen besturingssysteem. Deze drie opties zijn bij de meeste mensen wel bekend maar desondanks bespreken we in dit artikel de voordelen en nadelen zodat je zeker weet dat je de juiste keuze voor jezelf maakt.

Videogames spelen

Computers worden al sinds de uitvinding ook gebruikt voor het spelen van videospelletjes. Videogames hebben in de afgelopen veertig jaar gigantische sprongen vooruit gemaakt. Op dit moment kunnen we hele werelden die ontzettend realistisch zijn op onze computers verkennen. Virtual reality videogames zijn zelfs in aantocht. Als je een computer wilt waarop je goed videogames wilt spelen dan kun je beter niet gaan voor een Macbook of een laptop. Om de nieuwere videogames te spelen heb je een hoge kwaliteit grafische kaart nodig. Een Macbook is sowieso niet ontworpen voor videogames. Er zijn wel game laptops maar ook die zullen het zwaar hebben met de nieuwste games en veel herrie maken qua de koeling.

Laptop

Reis je veel of wil je een computer hebben die je altijd bij je wilt hebben? In dat geval is een laptop ideaal. Als je liever met Windows werkt en/of videogames speelt terwijl je op verschillende locaties bent dan is een laptop de beste keuze. Er zijn natuurlijk vele verschillende formaten laptops maar als je spelletjes wilt spelen of films wilt kijken dan kun je het beste voor een grotere maat gaat een 15 inch of een 17 inch laptop bijvoorbeeld.

Stijl en elegantie

Apple is de koning van design. Ze zijn ontzettend goed in een makkelijk bruikbaar, stijlvol design creëren. Waar je met een windows laptop alles kunt maar ook veel moet leren, is Apple voor iedereen gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn ze compact en licht. Je neemt je Macbook overal mee naartoe. Als de Macbook kapotgaat is een Macbook reparatie tegenwoordig ook makkelijk uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan een Macbook reparatie Amsterdam.

Geef een reactie