Naar een zonnig paradijs in de winter

Nieuws

Ga jij de winterse kou ontsnappen door een zonnig paradijsje op te zoeken? Dit is een goede keuze! Wat extra vitamine D zal je vast goed doen en je hebt even tijd om lekker te ontspannen. Om optimaal te kunnen genieten, moet je goed nadenken over wat je allemaal meeneemt. In deze blog help ik je hier een handje bij.

De eerste benodigdheden

Het eerste dat je mee moet nemen is redelijk voor de hand liggend: ondergoed, sokken, kleding, etc. Toch zijn er misschien een paar dingen die je in de winter zomaar zal vergeten. Een voorbeeld hiervan is zonnebrand. Als je in de winterse kou van Nederland bent, kan je makkelijk vergeten hoe het leven met een felle zon ook alweer is. Vergeet dit dus vooral niet mee te nemen. Bovendien kun je ook nog andere van dit soort producten meenemen. Zoals bijvoorbeeld een supertanning spray waardoor je nog sneller bruin wordt in die zomerse zon. Zelf gebruik ik altijd de tanning spray van Collistar en die werkt echt geweldig. Als je dit gebruikt tijdens je weekje weg, zullen al je collega’s straks nog jaloerser zijn!

Ultieme ontspanning

Als je koffer gevuld is met de belangrijkste dingen, kun je hem aanvullen met andere spullen. Neem vooral dingen mee die je extra helpen te ontspannen tijdens deze week relaxen. Zelf neem ik graag een paar goede boeken mee om op het strand te lezen. Mijn vriend daarentegen houdt weer erg veel van puzzelboekjes en die zitten dus altijd in zijn koffer. Vergeet ook niet leuke muziek te downloaden en je oortjes mee te nemen! Want wat is er nou fijner dan met een rustgevend muziekje naar de golven staren of op je ligbedje indommelen?

Goede schoenen en een camera

De kans is groot dat er op jouw vakantie niet alleen een strand te bekennen is. En als het echt alleen zon, zee en strand is, dan zijn er vaak mogelijkheden om excursies te doen naar andere plaatsjes. Als er in de buurt nog mooie bezienswaardigheden zijn, is het zeker aan te raden om goede schoenen en een camera mee te nemen. Na een aantal dagen niksen op het strand wil je er misschien toch nog een dagje op uit. En dan wil je wel voorbereid zijn natuurlijk! Als je van te voren wat onderzoek doet naar je bestemming, weet je precies wat je mee moet nemen. Is er bijvoorbeeld een mooie snorkel locatie in de buurt? Neem dan vooral je duikbril en snorkel mee.

Geef een reactie