Nieuw appartement met balkon

Nieuws

Een paar maanden geleden zijn mijn vriendin en ik verhuist. Dit is ons eerste appartement wat we samen hebben gekocht. Bij de bezichtiging was ik heel zenuwachtig. Ik wist helemaal niet hoe ik mij moest gedragen bij een bezichtiging. Gelukkig stelde mijn vriendin mij gerust. Ze zei dat het allemaal wel vanzelf zou gaan en dat ik mij niet zoveel zorgen moest maken. Dus die dag reden wij naar de afgesproken plek, hier stond de makelaar al netjes op ons te wachten. Wij parkeerden onze auto en liepen met de makelaar mee naar binnen. Op de galerij merkte we al dat de uitstraling van het appartementencomplex erg vriendelijk was. We werden zelf begroet door de misschien wel toekomstige buren.

De bezichtiging

Eenmaal binnen was ik direct onder de indruk van de grote hal. We liepen verder naar de woonkamer, deze viel helaas een beetje tegen, want we hadden gehoopt op wat meer zonlicht overdag. Maar hier wist de makelaar wel wat op. Hij bracht ons naar het balkon dat naast de grootste slaapkamer zat. De slaapkamer had grote openslaande deuren waardoor je makkelijk naar het balkon kon lopen. Het balkon was heel groot en ook overgoten met zon. Al moet ik wel zeggen dat we die dag geluk hadden met het mooie weer. Dus het vast niet altijd zo veel zon zou hebben. Mijn vriendin vroeg zich af of er nepgras balkon mogelijk zou zijn bij dit balkon. De makelaar vertelde ons dat hij dat wel vaker had gezien.

Heel erg enthousiast

Na het zien van de grootste slaapkamer liet de makelaar ook nog de keuken, studeerkamer en een eventuele kinderkamer zien in het appartement. Wij waren positief verrast hoe groot het appartement was. Veel groter dan wij van tevoren dachten. Hier waren we erg blij mee. Na afloop van de bezichtiging bedankte we de makelaar vriendelijk en gingen weer samen naar huis. Op de terugweg in de auto kwamen we erachter dat we beide heel enthousiast waren geworden. Ook al was de donkere woonkamer een minpuntje, er waren genoeg andere pluspuntjes. We besloten het direct te doen en hebben nog geen uur later de makelaar gebeld met het goede nieuws. Nadat we de sleutels kregen hadden we een missie, namelijk het beste kunstgras kopen voor ons nepgras balkon. Uiteindelijk vonden we dat bij een zaak online, we hebben direct het hele balkon vol gelegd. Ik en mijn vriendin vinden het namelijk heerlijk om in de zomer op onze blote voeten buiten te zijn. En dan zijn koude tegels niet de beste ondergrond. Het is nu zomer en we genieten met volle teugen van ons nieuwe appartement met balkon.

Geef een reactie