Creenstone jas

Creëer een paradijselijk gevoel deze winter

Nieuws

Het wordt eerder donker en de dagen zijn korter. De aanloop naar Sinterklaas en kerst is al te merken. Kortom: winter is coming. Persoonlijk hoop ik dat het wel weer lekker koud wordt deze winter. Al is de kans dat mijn wens vervuld wordt helaas erg klein. Desondanks kijk ik nog steeds uit naar de winter. Deze periode staat voor mij namelijk gelijk aan gezelligheid, knusheid en lekker terugtrekken in je eigen paradijs. Daarom leek het mij een goed idee om je vandaag alvast te vertellen hoe je eenvoudig een paradijselijk gevoel kan creëren deze winter. Ik heb verschillende tips en trucjes. Dus lees gerust verder en creëer ook een heerlijk paradijselijk gevoel voor jezelf deze winter! Het gaat onder andere over een bad, een Creenstone jas en films.

Warm en fijn

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar zelf heb ik het in deze periode van het jaar snel koud. Daarom vind ik het heerlijk om allerlei dingen te doen of in huis te halen die te maken hebben met warmte. Zo staat de mand met dekentjes al naast de bank en ik heb weer allerlei soorten thee en chocolademelk ingeslagen. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren hoe jij een paradijselijk gevoel voor jezelf kan creëren deze winter. Heb je bijvoorbeeld een badkuip? Dan adviseer ik je om te investeren in goede bathbombs. Laatst was ik in Londen en heb echt gescoord. Laat het bad vollopen en gooi er zo’n bad bom in. Zorg van tevoren dat je een kopje thee of een flesje water bij de hand hebt. Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn laptop ergens neer te zetten en series te kijken terwijl ik helemaal tot rust kom in bad.

Zelfverzekerd en stijlvol

Ook als je geen bad heb zijn er genoeg manieren hoe je een paradijselijk gevoel kan creëren. Zo kan jij je al een stuk beter voelen met de juiste kleding. Een heerlijk warme winterjas bijvoorbeeld die ook nog eens super stijlvol staat! Zelf heb ik een Creenstone jas gekocht. Dat is echt een aanrader voor iedereen die nog even snel een leuke winterjas wil scoren. Stel je eens voor: het wordt toch ijskoud en het gaat net als afgelopen jaar weer sneeuwen. Hoe fijn is het om met een warme, comfortabele en stijlvolle jas naar buiten te gaan? Je lichaam blijft lekker warm terwijl je aan je wangen voelt dat het buiten behoorlijk koud is. Dat noem ik nog eens een paradijselijk gevoel!

Cosy en heerlijk

Tot slot kan ik iedereen aanraden om aankomende winter een filmavond te organiseren. Dit kan met een grote groep vrienden of alleen samen met je partner. Het maakt allemaal niet uit. Voor een paradijselijk gevoel in de winter kan je heerlijk thuis blijven. De donkere dagen zijn namelijk ideaal voor een filmavond. Zoek een aantal films uit of houd je eigen marathon. Van tevoren sla je natuurlijk genoeg knabbels en lekkers in. Het enige dat je hoeft te doen is op de bank neerploffen en heerlijk cosy naar films kijken. Niets gaat boven zo’n gezellig avond.

Geef een reactie