Philipp Plein

Verkleedfeestjes of themafeestjes: altijd leuk!

Nieuws

Halloween is op 31 oktober weer aan de beurt. Het kan dus zomaar zijn dat je de komende paar weken wat themafeestjes hebt. In het thema Halloween natuurlijk. Maar wat trek je dan aan? Je moet je er natuurlijk wel fijn in voelen en toch meedoen aan het thema. Begin op tijd met het uitzoeken van je kostuum. En vergeet vooral je schoenen niet! De schoenen van Philipp Plein hebben al een soort van Halloweengevoel, met een schedel en gekruiste botten als logo. Je kunt ze natuurlijk ook buiten Halloween om gewoon goed dragen. Voor je Halloweenfeestje hoef je echt niet altijd maar in het zwart. Je kunt zelfs in een prinsessenjurk aankomen. Als je dan je make-up maar goed aanpast. Een zombie prinses is óók hartstikke Halloween!
Philipp Plein

Het volgende feestje is Sint Maarten

Ik weet natuurlijk niet of dat bij jullie nog gebeurt, maar hier gaan de kinderen verkleed en met lampionnen op 11 november zingend langs de deuren. Om zoveel mogelijk snoep op te halen natuurlijk. Je trekt je kind dan natuurlijk wel een extra warm kostuum aan. Want traditioneel regent het over het algemeen op 11 november. Ook neem je zelf natuurlijk een goede paraplu mee, het liefst ook met lichtjes erin. Dat kun je zelf heel gemakkelijk maken. Bij de diverse winkels zijn lichtjes op batterijen te koop. Deze kun je heel gemakkelijk ophangen aan je paraplu. Zo hoor je er helemaal bij en misschien levert het je ook nog een snoepje op.

Daarna is Sinterklaas aan de beurt

Of je nu voor of tegen zwarte piet bent, het Sinterklaasfeest is een van de belangrijkste feesten voor de kinderen. Zij willen zich ook graag verkleden als Sinterklaas of Piet. Op veel scholen kunnen de kinderen een Pietendiploma halen als ze bijvoorbeeld pepernoten hebben gebakken, een parcours hebben afgelegd in de gymzaal en diverse Sinterklaasliedjes kunnen zingen. Het klinkt misschien gek, maar dit kan ook voor volwassenen een hilarische avond opleveren.

En dan… Kerst en Oud & Nieuw

Tijd om eens echt uit te pakken op het gebied van verkleden. Oké, Kerst leent zich daar misschien wat minder voor, maar Oud & Nieuw is dé gelegenheid voor een goed verkleedfeest. Laat je gasten komen als een personage uit hun favoriete sprookje, televisieserie of film. Dat levert sowieso al geweldige foto’s op. En dan is het ook nog eens echt feest. Laat de champagne aanrukken en zet de karaokeset klaar. Dat wordt een feest om nooit te vergeten!

Geef een reactie