Spiritualiteit

Nieuws

In deze blog wil ik graag mijn ervaringen delen over het bezoeken van helderzienden. Deze blog gaat over de reis in jezelf en vooral hoe je jezelf weer vindt. 

Iedereen kent wel het gevoel om even stuk te zitten. Misschien zit je vast in bepaalde patronen of weet je even niet wat je met jezelf aan moet. Het kan zijn dat je je richting of pad even kwijt bent en behoefte hebt aan ondersteuning. Het is niet erg om om hulp te vragen en er zijn heel veel verschillende manieren waarop je dat kunt doen. 

Ervaring 

Ook ik was de richting in mijn leven kwijt. Ik was ongelukkig in mijn baan, mijn relatie en met mezelf. Altijd maar rennen en niet stoppen om even stil te staan. Om mij heen begonnen mensen aan mij te vragen of het wel goed met me ging. Daar schrok ik van omdat het blijkbaar aan me te zien was dat het even wat minder ging. Hierop besloot ik dat het tijd was voor actie. Ik wilde me niet meer zo voelen en was er aan toe om actie te ondernemen. Het enige was dat ik niet wist waar ik moest beginnen. Via via kwam ik in contact met een helderziende. In het begin was ik sceptisch, nog nooit had ik zoiets uberhaupt overwogen. Onder het mom baat het niet, dan schaadt het niet, maakte ik een afspraak. 

Een helderziende werkt met energie. Ze kijken wat voor energie er om jou heen hangt. Aan de hand daarvan kunnen ze een omschrijving geven van bijvoorbeeld een gebeurtenis uit het verleden of waar het aan zou kunnen liggen dat je niet in je kracht komt om een andere levensweg in te slaan. Ook kunnen ze berichten door krijgen van bijvoorbeeld een overledene. Je kunt dit gewoon online doen, dat is erg prettig. 

Als tip zou ik willen meegeven om uit te gaan van je eigen intuitie als het gaat om welke helderziende je moet kiezen. Ze zijn niet allemaal even goed helaas. Ik had geluk en was een match met mijn toegewezen helderziende. Aan de hand van de online helderziende sessie kreeg ik erg veel energie. Ze gaf mij een aantal nieuwe inzichten waar ik echt mee verder kon. Het heeft mij bewogen om met nieuwe positieve energie naar dingen te kijken. 

Ik hoop dat ik een inzicht heb kunnen geven in wat het voor mij heeft betekent. Vooral wil ik aangeven dat iedereen wel eens hulp nodig heeft en dat dat niks is om je voor te schamen. Al met al was het een positieve ervaring voor mij. 

Geef een reactie