Je kinderen thuis vermaken? Check deze Wii-games!

Nieuws

In deze tijd wanneer je met je gezin veel thuis moet zitten is het goed om naar te kijken naar manieren om je kinderen te vermaken. Een Wii kopen is daarom niet een verkeerd idee! Er zijn namelijk een hele hoop leuke games die geschikt zijn voor kinderen en ook om te spelen met het hele gezin! Zo houd je het goed vol het samen thuis zitten met de familie. Hieronder een aantal leuke game tips voor de Nintendo Wii om je kinderen thuis mee te vermaken.

Culpable party

Dit ‘schuldige gezelschapsspel’ brengt het hectische plezier van snelle en gemakkelijke minigames met het belangrijke spel van een ‘tactisch bordspel’ zoals de ‘Aanwijzing’. Spelers kunnen bewijs verzamelen tijdens spelactiviteiten. Bijvoorbeeld vingerafdrukken onderzoeken, sloten kiezen, verdachten ondervragen en door een zaklamp te verschuiven zowat het panorama. Daarna bekijken de spelers de aanwijzingen die ze over de doener hebben gevonden. Het onderzoek omvat of de actieve persoon een vrouw of man is, met kort of lang haar, oud of jong. Deze game heeft genoeg mysteries voor meerdere weken gezinsplezier.

Donkey-Kong country returns

Met deze zijwaarts rollende schattige aap kunnen de spelers Donkey Kong zijn terwijl hij uit vaten springt, zwaait op de wijnstokken, zich voortbeweegt in een mijnwagen en een piratenschip met kanonvuur beweegt. Het verzamelen van bananen vormt een belangrijk bestanddeel en de cyclus van het geliefde ‘Donkey Kong’ speelt een sleutelrol in het spel. Deze game maakt het een goede optie voor mama en papa om ook met hun kinderen te genieten.

Fantastic Mario Galaxy Two

Als de meest bewonderde, favoriete Wii-videogames aller tijden, betrekt Mario dit lichtgevende creatieve podium langs de sterrenstelselscores die variëren van enorme houten eenvoudige zeilpuzzels (die in de blauwe lucht zweven) tot zoete planeten met bonbonthema. In dit spel zijn geen 2 niveaus hetzelfde. Je kleintje kan het spel een beetje moeilijk vinden. Een welwillende prinses lijkt echter demonstraties en hints te geven wanneer je kleine krijgers in gevaar komen.

McQueen returns

Kinderen van alle leeftijden zijn gek op de film Cars 2 en het bijbehorende videospel. Deze game wordt echter het meest aanbeden door oudere kinderen, omdat ze weten te manoeuvreren zoals het hoort. Als je kind van de Cars 2-film heeft genoten, zal hij zeker ook van deze videogame houden. De game brengt je kind naar CHROME, het 'commandohoofdkwartier voor verkenningsoperaties en gemotoriseerde spionage' om te cruisen van waar de Cars 2-film je kind heeft verlaten. Jouw kind kan kiezen uit meer dan twintig Cars 2-personages uit de film en een rol spelen in manoeuvres, missies en gewaagde reddingsacties.

Geef een reactie