Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen: goedkoop en toch goed

Nieuws

Wij Nederlanders zijn een fietsend volkje. Als het ook maar half kan, pakken we liever de fiets dan de auto of het openbaar vervoer. En in het weekend gaan we er lekker op uit. Op de fiets natuurlijk. Maar af en toe is je fiets aan vervanging toe. En dan sta je voor de keuze tussen nieuwe of tweedehands fietsen. Nieuwe fietsen blinken mooi en je weet dat jij de eerste bent die er gebruik van maakt. Maar tweedehands fietsen doen daar echt niet voor onder. Tweedehands fietsen worden niet zomaar te koop gezet. Ze worden compleet gereviseerd en zijn dus als nieuw als ze op de website verschijnen. Tweedehands fietsen doen dus niet onder voor nieuwe fietsen.
Tweedehands fietsen

Tweedehands fietsen voor het hele gezin

Als er één in het gezin toe is aan een nieuwe fiets, kun je er donder op zeggen dat de rest er in een rap tempo achteraan komt. Dat kan een flinke deuk staan in, bijvoorbeeld, je vakantiebudget. Het aanschaffen van tweedehands fietsen kan dan een prima oplossing zijn. Deze fietsen zijn, zoals gezegd, compleet gereviseerd en gecontroleerd. Ze voldoen (weer) aan alle eisen die je aan een fiets kunt stellen. Daarbij hoef je ook nog eens niet te investeren in sloten. Je krijgt namelijk bij iedere fiets een goed hangslot geleverd.

Online tweedehands fietsen bestellen

Als je je tweedehands fietsen online bestelt, dan heb je de fiets al met een paar dagen in je schuur staan. Maar wat nu als je niet thuis bent of kunt zijn op het moment van leveren? Dat is via bovenstaande webshop geen enkel probleem. Ze bezorgen je fiets gewoon op het afgesproken adres en ben je er niet? Dan wordt de fiets goed vastgezet met het gratis bijgeleverde hangslot. De sleutel gaat in een envelop door je brievenbus. Dat is pas goed geregeld!

Help met tweedehands fietsen mee aan een beter milieu

Door niet mee te werken aan een de wegwerpmaatschappij zorg je er, in het klein, voor dat het milieu ook voor je kinderen en kleinkinderen verbeterd wordt. Dit kan al door tweedehands fietsen te bestellen. Hierdoor hoeven er minder fietsen nieuw geproduceerd te worden en belanden er minder oude fietsen op de vuilstort. Dus ook op het gebied van fietsen begint een beter milieu bij jezelf. En door veel gebruik te maken van de fiets (in plaats van de auto) maak je de wereld steeds een beetje mooier.

Geef een reactie