enkellaarjes

Handige tips om de beste enkellaarsjes te kiezen

Nieuws

De temperaturen gaan binnenkort weer dalen en de zomer komt langzaamaan tot zijn einde. Ergens vind ik dat heel vervelend. Ik begon net gewend te raken aan die tropische temperaturen. Aan de andere kant vind ik het stiekem helemaal niet erg dat de zomer straks alweer voorbij is. Het einde van de zomer betekent namelijk het begin van de herfst. Dan kan ik eindelijk weer een aantal prachtige schoenen gaan dragen. Zo sta ik nu al te popelen om mijn enkellaarsjes weer aan te trekken. Dat bracht mij op het idee voor deze blog. Weet jij namelijk wel hoe jij de beste enkellaarsjes voor jezelf kunt kiezen? Daarom geef ik vandaag een paar handige tips zodat de zoektocht naar het perfecte paar een stuk makkelijker wordt.

Tip 1. Houd rekening met je enkels

Het lijkt een voor de hand liggende tip te zijn, maar toch wordt het regelmatig vergeten. Ga maar eens bij jezelf na. Wanneer je aan het shoppen bent en je ziet een prachtig paar enkellaarsjes, dan wil je die kopen. Je denkt niet eerst: goh, passen deze enkellaarsjes wel bij mijn enkels? Toch is het wel belangrijk om even kritisch te kijken hoe ze staan wanneer je de laarsjes past. Heb je niet echt slanke enkels? Mijn advies is dan om voor laarsjes te gaan die een iets hogere schacht hebben. Op die manier zorg je dat het minst flatterende deel van jezelf net niet meer zichtbaar is. Dat kan ervoor zorgen dat de enkellaarsjes een stuk mooier staan.

Tip 2. Denk goed na over de kleur van enkellaarsjes

Mijn volgende tip slaat op de kleur. Regelmatig worden we simpelweg verliefd op een bepaald paar enkellaarsjes. De kleur lijkt dan vaak een bijzaak te zijn. Ik ben er achter gekomen dat de kleur van de laarsjes juist ontzettend belangrijk zijn. Zo zijn zwarte laarsjes altijd de beste optie wanneer je niet al te lange of smalle benen hebt. Ga je toch voor een prachtige kleur? Zorg er dan voor dat je ook sokken hebt met dezelfde kleur. Niets is zo lelijk als mis matchende kleuren. Neem dus voor je de laarsjes afrekent even een moment om nog eens goed na te denken over de kleur.

Tip 3. Enkellaarsjes combineren met kleren

De laatste tip heeft betrekking op de manier waarop je vervolgens de gekochte enkellaarsjes gaat dragen. Het combineren van de laarsjes met kleren blijkt moeilijker dan je wellicht verwacht. Zo is de combi van enkellaarsjes met een minirok toch echt alleen weggelegd voor de vrouwen onder ons met de meest prachtige benen. Wil je zeker weten dat je niet voor aap loopt met je nieuwe paar enkellaarsjes? Combineer de laarsjes dan met een broek. Met die combi zit je namelijk altijd goed!

Geef een reactie