Werkspot

Jouw droom voor een ideaal huis

Nieuws

Je bent er eindelijk uit, je wilt nu echt voor die verbouwing gaan, en je hebt alles al helemaal uitgezocht en berekend. Je plaatst je klus op werkspot en wacht af tot je jouw keuze kan maken. Het kan echt wel even duren voordat we eindelijk weten wat we willen, soms hebben we grote plannen voor verandering, maar komt het er nooit van. We willen allemaal in ons droomhuis wonen, maar in hoeverre nemen we eigenlijk wel stappen om ook echt op dit punt te komen? Wat houdt jou nu nog tegen?

Wachten op ‘de juiste tijd’

Je hoort het vaak, de tijd is nog niet rijp. Jij bent nog niet klaar om die keuze te maken of die verbouwing uit te voeren waar je eigenlijk al veel te lang naar uitkijkt. Je wilt wel een nieuwe badkamer, maar eigenlijk wil je er ook weer niet aan beginnen. Je wacht op een tijd waarvan je eigenlijk niet eens weet hoe die er uit ziet. Ja misschien als je het budget er niet voor hebt is het een logische reden. Maar anders dan dat is het toch eigenlijk altijd wel de juiste tijd om ergens aan te beginnen?
Werkspot

Niet weten wat je wilt

Er zijn tegenwoordig zoveel keuzes dat het soms lastig is om een definitieve beslissing ergens over te maken. je blijft maar twijfelen, en je blijft maar nadenken over wat jouw ideale huis is. Je wilt dat alles mooi is, bijna utopisch zelfs, natuurlijk is dat wel te begrijpen, maar uiteindelijk zou je toch echt een keuze moeten maken als je wilt dat je eindelijk blij kan zijn met je inrichting. Er zal altijd wel een hobbel in de weg zitten, wanneer je iets ook maar doet, maar laat jij een hobbeltje jou tegenhouden van jouw weg naar het ideale huis.

Geen betere tijd dan nu

Bedenk je eens goed, wanneer zou je het willen doen? Als je geen direct antwoord kunt geven dan is het antwoord: Nu! Als je bijvoorbeeld weet dat je eerst moet wachten tot je genoeg geld beschikbaar hebt dan is dat toch een direct antwoord? Maar als je eigenlijk het geld wel hebt maar gewoon nog zit te twijfelen over factoren die eigenlijk maar minuscuul zijn, dan kun je toch net zo goed de keuze maken om er nu mee te beginnen. Ga op zoek, maak een plan, maak wat keuzes. Je komt er echt wel uit, en je zal heel blij zijn met jouw eigen paradijsje.

Geef een reactie