Deze elektronische producten gaan het hardst tijdens Black Friday

Nieuws

Black Friday staat bijna weer voor de deur en dat betekent: vooruitkijken! In dit blog bekijken we welke producten op het gebied van elektronica het hardste gingen de afgelopen Black Fridays. Elektronicaproducten scoren normaliter heel goed in lijstjes met meest verkochte productsoorten tijdens Black Friday. Vaak moet de elektronicabranche het afleggen uit hun collega’s uit de mode-industrie, maar daarmee zijn ze dus wel een mooie tweede. Welke specifieke elektronische producten scoorden het best in de afgelopen Black Fridays? 

Computers en laptops 

Vaak kopen veel mensen een nieuwe laptop of computer tijdens Black Friday. Wanneer de oude laptop of computer mankementen begint te tonen, is het handig om vast te anticiperen en een nieuwe laptop aan te schaffen voor een leuke prijs. Het is ook niet gek dat bij bedrijven als BCC Black Friday een van de grote piekmomenten in het jaar is. 

Smartphones

Ook smartphones gaan als een malle tijdens Black Friday. Vaak lanceren smartphone-bedrijven als Samsung en Apple een paar maanden voor Black Friday een nieuw exemplaar. Dan worden deze nieuwe smartphones zo rond Black Friday enorm veel verkocht. Deze bedrijven weten ook als geen ander hoe ze hun Black Friday sales goed in de markt moeten zetten. Door het bedrijf Apple is het hele begrip ‘Black Friday’ nota bene in sneltreinvaart over komen waaien uit Amerika. 

Games

Ook games doen het uitstekend tijdens Black Friday. Vooral de nieuwste editie van FIFA gaat vaak opvallend hard. Maar ook games als Call of Duty of Assassin's Creed doen het enorm goed in deze periode. In de wereld van de elektronica scoren games trouwens überhaupt al goed. Nog altijd behalen bedrijven als Sony en Nintendo een heel groot aandeel van hun omzet door de verkoop van games. 

Televisies 

Televisies worden ook veel gekocht tijdens Black Friday. Hoewel steeds minder mensen echt televisie kijken, vinden ze het nog wel belangrijk om bijvoorbeeld Netflix te kunnen kijken op een mooi scherm of te gamen met de juiste schermresolutie. Black Friday is dan ook een ideaal moment om een nieuwe beeldbuis aan te schaffen. 

Geluidsinstallaties 

Tot slot doen ook geluidsinstallaties het goed tijdens de periode van Black Friday. Dit kunt je trouwens ook zeggen over zogenaamde Hi-Fi apparatuur. Mensen vinden het vaak belangrijk om goed geluid te hebben door het hele huis, maar zijn niet altijd bereid om daar veel geld voor te betalen. Om die reden zijn geluidsinstallaties een populaire aankoop tijdens Black Friday, aangezien alles dan een stuk minder geld kost.

Geef een reactie