Zo til je jouw feestje naar hoger niveau

Nieuws

Door de corona crises hebben we het deze zomer zonder festivals moeten doen, en ook even naar de club zit er niet in. Daarom zijn steeds meer mensen thuis een feestje gaan bouwen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar hoe zorg er nou voor dat jou huisfeest net iets meer sfeer en gezelligheid krijgt. Wij hebben in ieder geval een aantal leuke tips voor je op een rijtje gezet. Lees dus snel verder en wie weet sta jij binnenkort te swingen op je eigen privé festival!

Regel een goede dj

Je kan natuurlijk je spotify playlist aanzetten, maar dat geeft toch niet het zelfde effect als een echte dj. Gelukkig kan je gemakkelijk een redelijke dj inhuren, of wellicht heb je in je vriendenkring wel een amateur dj. Het is tegenwoordig immers een super populaire hobby. Tevens hoef je dan zelf niet telkens met de muziek bezig te zijn, en loopt alles lekker in elkaar over. Net echt dus! Neem dus een kijkje op bijvoorbeeld marktplaats, of vraag het op een burenapp als nextdoor!

Laat het je buren even weten!

Een feestje op zijn tijd moet natuurlijk kunnen, maar het is alsnog wel netjes om van te voren je buren eventjes in te lichten. Als je echt zeker wil weten dat je de avond zonder klachten doorkomt kan je er het beste nog een doosje merci bijgeven. Hiermee wek je toch een beetje goodwill op bij de buurtjes en zal het voor hun ook een stuk aangenamer zijn. Je hebt immers minder last van een feestje als je wat lekkere chocola hebt om je te troosten!

Beter te veel dan te weinig

Een van de ergste dingen die kan gebeuren op een huisfeestje is dat je naarmate de avond droog komt te staan. Zorg dus ervoor dat je ruim voldoende drank en versnaperingen in huis hebt. Want het wordt erg lastig om nog ergens midden in de nacht drank te vinden. Wil je het risico niet lopen? Dan kan je ook een cocktailbar huren! Deze komt met alles erop en eraan, dus droog staan zal niet gebeuren. En een barista inhuren is natuurlijk ook een optie! Zo worden er op jou feest gewoon de meest lekkere drankjes geschonken, geheid dus een succes. Scheelt je namelijk ook weer een hoop boodschappen doen, en je loopt nu niet het risico dat je complete drankvoorraad wordt geplunderd. Verwen jezelf en je gasten dus en regel die cocktailbar!

Geef een reactie