Een kleine bruiloft is zo geregeld

Nieuws

De situatie in de wereld is op dit moment niet ideaal, voor niemand niet. Maar het is al helemaal geen pretje als je een feestje wilt geven. Gelukkig is de liefde de wereld nog niet uit en vraagt men elkaar nog steeds ten huwelijk. Maar een huwelijk voltrekken in deze tijd vraagt wel om een aanpassing hier en daar. En misschien zijn die nodige aanpassingen ook wel goed en geven ze je ideeën waar je eerder niet aan gedacht had. Zoals het klein houden van de bruiloft bijvoorbeeld.

Houd je aan de regels

Het is belangrijk om met zo’n evenement alles goed in de gaten te houden wat de regels betreft. Hoeveel mensen mag je uitnodigen en is er genoeg ruimte voor iedereen? Allemaal vragen waar extra opgelet moet worden. Een kleine bruiloft klinkt sommige mensen saai in de oren maar het kan juist heel fijn en intiem zijn. Zo kan je iedereen spreken en heb je niet de hele dag mensen om je heen hangen die je eigenlijk niet kent.

Pak uit met de extra’s

Als we dat soort dingen klein houden, dan betekent dat dat we andere dingen groter uit mogen pakken. Bijvoorbeeld als het om de extra’s gaat. De decoratie, de locatie en natuurlijk de jurk. Deze tijd is voor een hoop mensen niet makkelijk, we hebben allemaal wel zin in een feestje en dan mag er best een keertje uitgepakt worden, toch? Stel een budget vast en verdeel dit over de verschillende uitgavenposten binnen de bruiloft.

Zelf doen of laten doen?

De vraag die bij iedere bruiloft opkomt is of je dingen laat regelen of alles zelf wilt doen. Een bruiloft organiseren is vaak een hoop werk, ook als je het klein houdt. Hoeveel werk precies, is bij iedereen verschillend en afhankelijk van wat je allemaal wilt. Je kan een professionele planner in de arm nemen en daarmee samen werken en zo de werklast verdelen, maar je kan het ook zelf doen. Het is maar net wat jij wilt. Als je de bruiloft heel klein houdt, kan je je lievelings bbq boek erbij pakken en zelf een heerlijk maal creëren, of je laat iemand anders dat doen.

Maak het jezelf gemakkelijk

Ik raad wel aan om het je op de dag zelf gemakkelijk te maken. Dit kan je doen door bediening inhuren. Zo hoef je zelf niet achter je gasten aan met drankjes en kan je gewoon genieten van de grote dag. daarnaast word je zelf ook bediend en het is natuurlijk wel lekker om op zo’n speciale dag een beetje verzorgd te worden.

Geef een reactie