Een paradijs maken van je kantoor

Nieuws

Ik werk veel thuis en ik vind het belangrijk om te werken in een prettige omgeving. Nu woon ik in een oud flatje en om een modern kantoor te realiseren in dat flatje valt niet echt mee. Ook niet omdat de moderne tijd best wel wat eisen stelt aan het oude gebouw. Een goede Wifi verbinding is natuurlijk echt het allerbelangrijkste, maar daarna ontdekte ik ook tot mijn schrik dat een flink aantal apparaten wat ik nodig had allemaal aangesloten moest worden op het ene stopcontact dat ik in de kamer die kantoor moest worden had. Hoe ging ik dat nu weer oplossen. Met een stekkerdoos, natuurlijk, dat lag voor de hand. Maar ja, ik ken die dingen alleen uit het verleden. Witte, ontsierende dozen die ook niet altijd even veilig waren. Ik weet nog wel dat ik vaak waarschuwingen kreeg bij het gebruik van een stekkerdoos. Zorg ervoor dat alles uit staat als je weggaat. Die dingen konden misschien wel in brand vliegen. Geen wonder dus dat ik niet happig ben op het idee. Maar ja, mijn kantoor moest mijn werkparadijs worden dus ik ging opzoek.

Stekkerdoos in interieur

Tijden veranderen, dat bleek al snel toen ik internet afstruinde. Ten eerste zijn die stekkerdozen niet meer alleen maar wit. Je hebt ze in meerdere kleuren. Maar je hebt ook speciale stekkerdozen voor op je bureau of eentje waarin je ook USB aansluitingen kwijt kunt. Het was gewoon nog moeilijk kiezen zelfs. Maar eenmaal gekozen waren ze zo in huis en kon ik verder met het inrichten van mijn kantoor. Ik kon alle apparaten moeiteloos aansluiten en de boekenkasten vullen. De stekkerdoos valt helemaal niet op in het interieur, het past er prima bij. Algauw had ik een hele gezellige werkstek waar ik met plezier aan mijn werkdag begin.

Werkparadijsje thuis

Ik geniet nu echt van mijn thuiswerkplek, ik doe er steeds meer. Gelukkig mag dat ook van de baas. Geen gezeur met files of reistijd en ik word ook niet afgeleid door mijn omgeving. Ik doe thuis eigenlijk veel meer dan ik op mijn werk zou doen. Bovendien vind ik het heerlijk gewoon thuis te zijn. Overleggen kan prima via Zoom of Skype dus buiten de deur gaan is ook niet echt nodig. Al met al heb ik een waar werkparadijsje gecreëerd waar ik echt van geniet. Mocht je de kans krijgen: ga ook thuis aan de slag en richt een heerlijk kantoor in. Succes!

Geef een reactie