Ga je verhuizen? Huur dan een container!

Nieuws

Verhuizen is altijd een hoop werk. Je moet spullen inpakken, naar je nieuwe huis brengen en uitpakken. Maar er komt ook veel afval bij kijken. Denk aan verf, behang, restjes bouwmaterialen of oude meubels. Gelukkig kan je heel handig een 6m3 container huren om al dit afval in te gooien! In dit blog lees je alles over containers: wat ze zijn, welke maten er zijn en waarom je het beste een container kunt huren.

Een grote metalen bak 

Een container, zoals een 10m3 container, is een grote metalen bak waar je afval in kan gooien. Je kunt er alles in kwijt wat je wilt, zolang het maar niet te groot of te zwaar is. Containers worden gemaakt van verschillende materialen, maar het meest voorkomende materiaal is ijzer. IJzeren containers zijn stevig en duurzaam, perfect voor het opslaan van afval.

Containers komen in verschillende maten en soorten. De meeste containers die je huurt, zijn vierkante of rechthoekige bakken. De afmetingen van deze containers verschillen, maar de meeste zijn ongeveer twee meter lang en een meter breed. Er zijn ook ronde containers, maar die zijn minder gebruikelijk.

Verschillende soorten afval

Je kunt een container huren voor allerlei verschillende soorten afval. Denk aan bouwafval, tuinafval, huisraad of elektronica. Als je verhuist is een container ideaal om al je oude spullen in te gooien. Zo hoef je niet alles mee te nemen naar je nieuwe huis en kun je meteen een frisse start maken.

Hoe veel kost het?

Hoeveel een container kost, hangt af van de grootte en het type container dat je wilt huren. Een standaard ijzeren container kost ongeveer €100 per week. Dit is inclusief bezorging, opbouw en ophaaldatum. Als je het afval zelf wilt brengen naar een recyclingcentrum, dan betaal je ongeveer €50 per week voor de container.

Je kunt een container huren bij verschillende bedrijven. Het huren van een container is heel simpel: je kiest het type en de grootte van de container die je wilt huren en geeft aan wanneer je hem wilt laten bezorgen. Je ontvangt dan een prijsopgave per week en kunt direct online bestellen. Eenvoudiger kan niet!

Het huren van een container is dus heel handig als je gaat verhuizen of als je een grote schoonmaak wilt houden. Je kunt er alles in kwijt wat je wilt en het is ook nog eens heel simpel om te bestellen. Dus, ga jij binnenkort verhuizen of een grote schoonmaak houden? Dan is het huren van een container zeker iets voor jou!

Geef een reactie