Je huis opknappen in de corona-tijd

Nieuws

Heb jij tijd over doordat we in quarantaine zitten? Dit is de tijd die je nuttig wilt gebruiken, de hele dag thuiszitten is niet perse bevorderlijk voor je productiviteit. Ga daarom aan de slag met je interieur, in elk huis zijn er wel klusjes die al een tijdje liggen te wachten: nu is de tijd om deze aan te pakken! Lees deze blog om tips en inspiratie te krijgen voor klusjes die je tijdens de quarantaine tijd kunt aanpakken!

1. Grote schoonmaak

Er is niets fijner dan een opgeruimd huis. Eens in de zoveel tijd is het daarom ook echt ijd voor een grote schoonmaak thuis. Zeker nu we het grote deel van onze tijd in huis spenderen is het wel zo fijn als de boel een beetje net is. Ga daarom dus aan de slag met de grote schoonmaak! Je hebt alle tijd, dus focus per dag op één kamer zodat je binnen een week een spic en span huis hebt.

2. Ruim de zolder op

Bij de grote schoonmaak hoort ook het opruimen van de zolder. Je vindt hier bijna altijd een hoop troep die je gewoon weg kunt gooien. Maar het is ook leuk om eens oude herinneringen op te halen, of spullen te vinden die je al jaren kwijt was. Ga daarom door de zolder heen en ruim eens flink op zodat je plek hebt voor nieuwe oude spullen.

3. Installeer een beveiligingscamera 

Ook is dit een goede tijd om te denken aan de veiligheid in huis. Inbrekers liggen altijd op de loer en dit is iets wat je in elk geval wilt voorkomen. Daarom doe je er goed aan om een beveiligingscamera te installeren, dit schrikt ongewende gasten af! Wil je advies ovr welke beveiligingscamera het beste bij jouw situatie past? Vraag dan eens advies bij een specialist, zoals IPcam-shop.

4. Je kledingkast opruimen

Ook de kledingkast is een project wat eens in de zoveel tijd gebeuren moet. En dan hebben we het natuurlijk over het organiseren en uitruimen van je kleding kast! Veel mensen hebben last van een uitpuilende kledingkast waar geen structuur meer in zit, met zomer- en winterkleding kris kras door elkaar. Aan de slag ermee dus! Haal alles eruit en verdeel dit in verschillende stapels, alles wat je in je kast wil houden vouw je netjes op en organiseer je op kleur. De dingen die je weg wilt doen kun je of in een kleding bak gooien, of verkopen op Marktplaats.

Geef een reactie