Mooi voor de feestdagen!

Nieuws

De feestdagen staan binnenkort weer om de hoek, en voor velen van ons is dat een van de weinige momenten dat we echt even de tijd nemen om onszelf mooi te maken. Misschien doe je dit ook wel voor een date-avond of je verjaardag, maar met kerst en oud en nieuw is het toch net anders. Meer glitter, meer zwart, net iets formeler en net iets meer intens. Heerlijk is dat! Alles wat normaal te overdreven lijkt, te formeel of te dramatisch, kan je nu eindelijk uit de kast halen. We geven je de beste tips!

De nieuwste trends in feestkleding!

We beginnen met de nieuwste trends op het gebied van feestkleding op een rijtje zetten. De laatste jaren is zeker voor oud en nieuw het nieuwste uitgangspunt van vrijwel iedere kledingwinkel: hoe meer glitter, hoe beter! Het materiaal speelt een steeds belangrijkere rol. Zo is ook velours en zijde weer enorm populair in feestkleding. Let alleen op dat je niet overboord gaat, en zorg dat dit soort bijzondere materialen wel de eyecatcher blijven in je outfit!

Strak of los

Er is enorm veel variatie in feestkleding ontstaan omdat vrijwel iedereen er meer waarde aan lijkt te gaan hechten, wat ervoor zorgt sat winkels hun assortiment vergroten. En dat is goed nieuws, want dat betekent dat er voor iedereen – van iedere maat – iets moois te vinden is. Jurken grote maten zijn er nu dus ook met glitter, pailletjes, mooie strakke pasvormen of juist iets wijders als jij je daar fijner in voelt. Voor iedereen betekent zich mooi voelen iets anders. De een wil het liefst zo bloot mogelijk om te laten zien wat hij in huis heeft, de ander is net zo mooi maar bewaart dit liever voor zichzelf, of voelt zich simpelweg fijner als hij meer aan heeft. En daar speelt de kou rond deze van het jaar natuurlijk ook een grote rol in! De beste feestlook is een waarin jij je geweldig voelt, en je mag helemaal zelf invullen wat dat voor jou betekent.  

Accessoires

Wat een feestoutfit echt afmaakt is natuurlijk passende accessoires. Mooie oorbellen, kettingen en ringen. Maar ook een tas en een paar schoenen die goed passen bij jouw kleding en de look waar je voor gaat, een riem of iets anders om jouw look net dat beetje extra te geven! Blingbling, glitters, je kan helemaal los gaan met de mooiste sieraden tijdens de feestdagen. Simpel zilver, glimmend goud, of een leuk kleurtje.  

Geef een reactie