Osprey backpacks

Het is fijn om weer op reis te zijn

Nieuws

De familie is helemaal voorbereid, de Osprey backpacks zijn ingepakt, en alles zit al in de auto, helemaal klaar voor jullie road trip. Waar jullie heen gaan, dat is nog niet helemaal bekend, maar jullie gaan in ieder geval op pad. Voor sommigen is het een echte nachtmerrie om op reis te gaan zonder het tiptop in orde uitgeplant te hebben, maar voor anderen is het juist geweldig, een ervaring die je gewoon een keer moet meemaken, en het kan heus wel leuk zijn!
Osprey backpacks

Zonder regels en plannen

Als je op reis gaat zonder dat je ergens over nagedacht hebt, je hebt gewoon je tas ingepakt en je gaat ervoor, dan heb je geen obligaties. Je kunt misschien met een busje op reis gaan, of met de caravan, dat je toch nog een slaapplek hebt als je niets anders kan vinden. Het kan heel bevrijdend zijn om je eigen plan te trekken terwijl het zich afspeelt. We moeten ons altijd al aan schema’s en vaste tijden houden, het is dan toch helemaal geweldig om dat allemaal eventjes los te laten en gewoon te leven.

Je ziet wel wat er op je pad komt

Als je dit doet zul je je echt niet zomaar vervelen, je komt altijd wel iets tegen wat je interesse wekt, en je zal je dus echt niet snel ten einde raad vinden. Het kan verrassend zijn hoeveel je tegenkomt als je er niet naar op zoek bent, je kunt naar plekken gaan die je nog nooit gezien hebt, mensen ontmoeten die je niet kent, en dingen doen waar je nog nooit eens over na hebt gedacht, er zijn zoveel opties om uit te kiezen, je hoeft namelijk niks.

Het geeft een euforisch gevoel

Als jij heel erg van het plannen bent en dit soort reisjes voor jou echt als een nachtmerrie klinken, dan hoef je het ook echt niet te doen hoor. Maar voor mensen die zat zijn van al die moeten en schema’s is het misschien wel helemaal het einde. Als ze het eenmaal gedaan hebben willen ze misschien helemaal niet meer plannen, en gewoon iedere keer als ze op reis willen stappen ze de auto in en zien ze wel waar ze uitkomen. Het kan heel euforisch zijn om eventjes alles van je af te laten vallen en gewoon te genieten van de tijd die je hebt, wetend dat er helemaal niets is wat je moet doen, alleen wat je kan doen.

Geef een reactie