Het mooiste cadeau is een uniek cadeau  

Nieuws

Vanaf kinds af aan groeien we al op met cadeaus. Cadeaus voor onze verjaardag, cadeaus voor als we een diploma hebben gehaald, cadeaus tijdens de feestdagen en ga zo maar door. Als we klein zijn weten we uiteraard nog iedere keer iets nieuws te verzinnen maar hoe ouder je wordt hoe minder waarde iemand hecht aan die normale cadeaus. Tuurlijk een luchtje, een sieraad of douchepakket is altijd welkom maar zo blij als we er vroeger van werden, dat worden we helaas niet meer. Of brengt een uniek cadeau daar misschien verandering in? In dit blog een aantal unieke cadeaus waar iedereen nog steeds blij van wordt.

Een kledingstuk met een speciale opdruk

Misschien willen jullie je ouders binnenkort wel laten weten dat ze opa en oma of misschien gaat je vriend of vriendin binnenkort wel trouwen en willen jullie hem of haar een uniek cadeau geven voor tijdens het vrijgezellenfeest. Een kledingstuk zoals bijvoorbeeld een tshirt laten bedrukken is een uniek cadeau. Dit tshirt is speciaal voor de andere gemaakt en dat geeft jullie cadeau nog eens een extra mooie lading. Dus vieren jullie binnenkort een gelegenheid die wel een uniek kledingstuk kan gebruiken? Laat dat een kledingstuk bedrukken met een prachtige afbeelding erop.

Gegraveerde glazen of sieraden

Ben jij iets minder van de kledingstukken maar wil je graag wel een ander cadeau gegeven wat gepersonaliseerd kan worden? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van glazen of sieraden? Glazen zijn het perfecte cadeau voor tijdens een housewarming of als iemand gaat trouwen. Vooral de dames ga je ontzettend blij maken met een setje unieke wijnglazen. Laat er iets op graveren wat voor zowel jou als degene waarvoor het is een emotionele lading heeft. Wat betreft sieraden laten graveren spreek dat wel een beetje voor zich. Een mooie datum, jullie woorden of iets anders moois. Het kan allemaal op een sieraad en het maak van een simpel en standaard cadeau een mooi en uniek cadeau.

Een persoonlijk boek

Van een bucketlist tot een fotoboek, je kan het zo gek nog niet bedenken of je kunt er een boek van maken. Misschien gaat jouw vriend of vriendin binnenkort wel verhuizen naar het buitenland. Dan wil je hem of haar natuurlijk iets meegeven waardoor ze jou niet vergeet. Hebben jullie een hechte familie of vriendengroep? Geef een bucketlist boek cadeau en zet daar al jullie bucketlist punten in die jullie al hebben uitgevoerd of willen uitvoeren. Op deze manier hebben jullie voor altijd een prachtige herinnering samen.

Geef een reactie